Pas më shumë se 10 orë debat pak para orës 23:00 sonte parlamenti ka votuar për pesë ministrat e ri në kabinetin e kryeministrit Zaev.

Në të ardhmen këto do jenë ministrat e ri në kabinetin qeveritarë:

Naser Nuredini, ministër i ambientit jetësorë dhe planifikimit hapësinorë

Goran Milevski, ministër i vetqeverisjes lokale

Sadulla Duraki, ministër për sistem politik

Trajan Dimovski, ministër i bujqësisë, pylltarisë dhe ekonomisë së ujrave

Hysni Ismaili, ministër i kulturës.