Parqe dhe gjelbrime vazhdon me punën e saj të palodhshme (FOTO)

Ndërmarja publike Parqe dhe gjelbrime vazhdon me aktivitet e saja ditore.

Kësaj here kjo ndërmarje ka rreguluar një pjesë të zhardinerive në bulevardin i cili kalon nëpër Bit Pazarit.

Nga kjo ndërmarje thonë se Shkupi është në pritje të gjelbërimit në shkëlqimin e plotë të tij.