Dje besimtarët mysliman filluan përgatitjet për muajin e shenjtë të Ramazanit, duke falur teravinë e parë.

Për banorët e lagjes Nerez të Shkupit nuk kishte se si më mirë të fillohej ky muaj i bekuar, pasi që për herë të parë pas 38 vitesh thirret ezani me zë të lartë.

Pas shumë mundimeve, mosmarrëveshjeve e sakrificave arrihet ky qëllim i përbashkët i banorëve mysliman të këtij vendi.
Kjo ditë është një festë dhe gëzim i dyfishtë për nerezlinjtë.

Banorët e Nerezit të Shkupit më në fund e arrijnë qëllimin: Pas 38 vitesh thirret Ezani (VIDEO)

Banorët e Nerezit të Shkupit më në fund e arrijnë qëllimin: Pas 38 vitesh thirret ezani (VIDEO)LEXO:https://www.tetovasot.com/2019/05/banoret-e-nerezit-te-shkupit-me-ne-fund-e-arrijne-qellimin-pas-38-vitesh-thirret-ezani-video/

Publiée par Tetova Sot sur Dimanche 5 mai 2019