Një njeri i pastrehë nga Brazili është ribashkuar me familjen e tij pas njw videoje të prerjes së flokeve të tij që u bë virale.

João Coelho Guimarães, nga Brazili, ishte larguar nga familja e tij për më shumë se një dekadë.

Këtë javë, ai u ribashkua me nënën dhe motrën e tij pasi ata e njohën atë nga një postim në rrjetet sociale që u

shpërnda në të gjithë botën.


Guimarães u raportua i vdekur nga familja e tij pasi u zhduk, ka kaluar dekadën e fundit në rrugë, duke mbledhur kanaçe për të mbijetuar.

Kohët e fundit, një biznesmen me emrin Alessandro Lobo i cili zotëron një dyqan të modës për burra dhe shërbim berberësh, e pyeti njeriun e pastrehë nëse ishte i uritur apo donte diçka për të ngrënë.

“Kjo ishte kur vendosëm ta ndihmonim në një mënyrë tjetër, duke i siguruar një ditë bukurie”, tha Lobo për Universo Online.

Përveç pastrimit të mjekrës, flokëve dhe mustaqeve, biznesi i dhuroi gjithashtu tre këmisha, një palë pantallona, ??një xhaketë dhe disa këpucë të reja.

Lobo vendosi të fotografojë ndryshimin në pamjen e Guimarães dhe ta postojë atë në mediat sociale në një përpjekje për të frymëzuar sipërmarrësit e tjerë për të ndihmuar ata në nevojë.

Postimi, duke treguar dy foto të tij para dhe pas flokëve, u bë virale në rrjetet sociale, ku u pa nga familja e tij.

Lobo e përshkroi Guimarães si një “person shumë të ndrojtur” me “pak fjalë”, por tha se ai menjëherë vuri re kënaqësinë në fytyrën e tij dhe ishte shumë mirënjohës për pamjen e tij të re.

Fotografitë tregojnë një kontrast të fortë në pamjen e Guimarães, me pjesën më të madhe të fytyrës së tij mezi dukej në foton e parë për shkak të mjekrës dhe flokëve të tij të mbipopulluar.

Pasi u njohën nga familja e tij, nëna dhe motra e tij udhëtuan për ta takuar dje, 17 dhjetor.

Lobo tha se familja e Guimarães më parë kishte supozuar se ai kishte vdekur sepse nuk kishin dëgjuar më prej tij për më shumë se një dekadë.

“Ata panë foton dhe më kontaktuan mua dhe, meqenëse ai nuk ka një telefon ose adresë fikse, nesër do të shkojmë nëpër lagje për t’u përpjekur ta gjejmë”, tha biznesmeni.

‘Isshtë koha e Krishtlindjes dhe qëllimi ishte të tregojmë se me pak mund të ndryshojmë jetën e dikujt.

Se duhet të bëjmë mirë pa parë kush. Ne nuk e imagjinonim se do të kishte këtë pasojë, ‘shtoi ai.