Kreu i Bashkisë së Vaut të Dejës Zef Hila, pasi është shkarkuar nga kryeministri Edi Rama për djegien e KZAZ-së në këtë zonë, është shoqëruar në Drejtorinë e Policisë, Shkodër.

Informacionet bëjnë me dije se Hila është shoqëruar për tu marrë në pyetje nga organet e policisë, në Drejtorinë e Shkodrës.

Kryeministri Edi Rama ka shkarkuar kryebashkiakun e Vaut të Dejës pas situatës ku u sulmua KZAZ-ja nr 6 si dhe punonjësit e policisë.