Këngëtari ka ndarë një foto të ëmbël të familjes.

Alban Skenderaj  dhe Miriami janë duke shijuar këtë ditë të bukur vere në oborrin e shtëpisë së tyre.Këngëtari ka vendosur që këto momente kualitative t’i ndajë edhe me ndjekësit e tij me anë të një fotografie të publikuar, në imazhin e lëshuar shihen Miriami së basku me vajzën duke i dhuruar nga një puthje Duamit të vogël.

E çfarë ka më të bukur se një panoramë të tillë për një baba, sipër imazhit Albani ka shkruar se kjo është gjithë pasuria e tij. 

https://www.instagram.com/albanskenderaj/