28 Nëntori erdhi ndryshe në dy shkollat e Dibërs. Sot, dy drejtorët e dy shkollave në Dibër, Ramadan Imeri i SHMK “28 Nëntori” dhe Ajet Mullarexha, drejtori i SHFK “Penestia”, gjatë evenimenteve që organizuan për nder të 28 Nëntorit, bënë publike edhe ndryshimin oficial të emrave të shkollave .

Për këtë ata falenderuan të gjithë ata që komtribuan, e veçanërisht kryetarin e ndjerë të Komunës së Dibrës, z.Ruzhdi Lata dhe ministrin e Arsimit dhe Shkencës,z.Arbër Ademin.