Karnavali i Kulturave në Berlin (2019)
Kultura Shqiptare shkëlqen për së treti herë me radhë në Karnavalin e Kulturave në Berlin Kreuzberg.

Para gjysmë milioni shikues u prezantuan valle tradicionale, veshje të rajoneve të ndryshme nga trojet shqiptare dhe muzikë tradicionale dhe moderne. Një menyrë e mirë për të kontribuar për imazhin e vendit tonë dhe për të krijuar kuriozitet ndaj një kulture të pasur dhe të izoluar.

Stafi organizativ i OASA-se e.V. Berlin falenderon të gjithë donatorët dhe mbështetësit që mundësuan realizimin e pjesëmarrjes. Falënderime dhe respekte të veçanta u takojnë Albunivers Berlin nga Berlin, SHKASH”Xheladin Zeqiri”-Tetovë nga Tetova dhe Shoqata RINIA Singen, Baden-Württemberg dhe Dj BeqBeatz si dhe Tupanxhinjtë (Urimi Tupanxhija dhe Hasan Salihi) që performacën e tyre të shkëlqyer e sollën në Berlin.