Me nëntë raste fatkeqësi në punë në tetor në rajonin e Gostivarit është kulmi i statistikave të zeza, të lënduarit kryesisht kanë përfunduar me lëndime të rënda ose thyerje të rënda.

Sipas evidencës së SPB Tetovë nga filimi i vitit deri më sot kanë ndodhur 24 fatkeqësi prej të cilave një ka përfunduar me vdekje.

Si shkaktarë më i madh paraqitet moskujdesja njerëzore dhe mungesa e pajisjeve gjatë punës.

Artikulli paraprakTë hënën policia organizon marsh për kthim të dinjitetit
Artikulli tjetërUlet numri i ligjeve të miratuara me procedurë të shkurtuar