Orce Kamçev dhe Nenad Josifovq arritën në burgun hetues të Shutkës, pasi paraprakisht gjykatësi në procedurë paraprake ka pranuar kërkesën e PSP-së dhe ju caktoi masën e paraburgimit 30 ditorë.

Të lartpërmendurit në burgun e Shutkës u transferuan nga Gjykata Penale, ku pas mesnate me kërkesë të PSP -së iu shqiptua masa e paraburgimit 30 ditorë.

Për tre të akuzuarit e tjerë për rastin “Perandoria” ka vendim, por pritet përgatitja e vendimeve për zbatimin e masës së paraburgimit.