Ka dështuar edhe në raundin e dytë të votimit anëtarësimi i Kosovës në INTERPOL.

Kosova nuk ka marrë votat e mjafteshme për anëtarësim e që ishin 103, transmeton lajmi.net.

Në raundin e parë të votimit Kosova mori vetëm 76 vota pro, 56 kundër dhe 22 abstenime.

Në raundin e dytë, Kosova mori 68 pro dhe 51 kundër dhe 16 abstenime