“Mbaron aksioni i pastrimit te Liqeni Treska…!

NPK “Saraj” në bashkëpunim ne NP Higjiena Komunale-Shkup sot përfunduan aksionin për pastrim dhe larjen e rrugëve në Liqenin e Treskës.

Nga NPK ” Saraj” bëjnë apel që qytetarët të kenë kujdes që mos të ndotin ambientin gjithashtu bëjnë të ditur se edhe në të ardhmen NPK “Saraj” do të vazhdoj me aksione të këtilla që të krijoj ambient më të pastër për vizitorët e Liqenit të Treskës.” – zyra për informim, Komuna Saraj.