Ka përfunduar pjesa e parë midis Turqisë dhe Shqipërisë me rezultatin 0-0. Takimi po luhet në stadiumin e Fenerbahçes, “Sukru Saracoglu”.

Rasti më i mirë ka qenë për ekipin tonë në minutën e 4-ër shtesë ku goditja e dënimit e ekzekutuar nga Manaj për pak përfundoji në portë, por u prit nga portieri.
Ndeshja ka qenë mjaft e tensionuar ku janë marrë 5 kartona të verdhë.
Tre për ekipin tonë dhe 2 për Turqit.