Hoxha dhe humanisti i madh, Halil Kastrati, dhe shoqata që ai e udhëheq “Jetimat e Ballkanit”, me rastin e muajit të madhërishëm të Ramazanit, kanë njoftuar se në kuzhinën e tyre, për çdo ditë do të kenë mundësinë të ushqehën 310 persona.

Me këtë rast Halil Kastrati, ka falënderuar të gjithë donatorët që bënë të mundur.