A Facebook logo is seen on a smartphone in this photo illustration on November 15, 2017. (Photo by Jaap Arriens/NurPhoto via Getty Images)

Rrjeti social, Facebook gjatë vitit 2018 u përball me skandale të shumta dhe u akuzua se po ndërhyn në privatësinë e përdoruesve.

Përkundër gjithë këtyre akuzave, Facebook raportohet se ka shënuar rritje në vitin 2018.

Të paktën për çdo muaj, Facebook ka shënuar 9 përqind rritje të përdoruesve.

Fitimi total i Facebook vitin e kaluar ishte 22 miliardë dollarë, 39 përqind më shumë se në vitin 2017.

Në Indi, Indonezi dhe Filipine pati rritje të madhe të përdoruesve të Facebook ndërsa në ShBA dhe Kanada pësoi rënie.