Përleshje fizike mes policisë dhe tifo grupi polak në Qendër të Shkupit.

Shumica arrijnë që të ikin, por njëri e pëson keq nga forcat speciale.

Pamje ekskluzive

PAMJE EKSKLUZIVEPërleshje fizike mes #policisë dhe tifo grupi polakShumica arrijnë që të ikin, por njëri e pëson keq nga forcat speciale

Publiée par Klan Macedonia Television sur Jeudi 6 juin 2019