Në Polici është raportuar se dje rreth orës 15:00 pas një mosmarrëveshje janë rrahur mes vete katër persona meshkuj – serbë.

Si pasoj e rrahjes lëndime trupore kanë pësuar dy të dyshuar dhe ankuesi, të cilët kanë pranuar trajtim mjekësor, njofton Klan Kosova.

Në lidhje me rastin janë njoftuar autoritetet kompetente për procedura të mëtejme.