Për shkak të shiut të madh që ka rënë mbrëmë, në Beograd janë formuar kolona të mëdha automjetesh.
Përpos kësaj sipas mediave serbe shiu ka shkaktuar edhe dëme të mëdha tek familje të shumta.

Ndryshe thuajse e njëjta gjendje me reshje të mëdha shiu e erëra ishte edhe në Kroaci dhe Bosnje e Hercegovinë.
Madje disa fshatra në këto pjesë janë tërësisht nën ujë.

Si pasojë e erërave të forta në Zagrev shumë pemë u thyen, makina të shumta u thyen si dhe u bënë mbi 700 ndërhyje ku pesë persona mbetën të lënduar.

 

https://www.facebook.com/vojvodinameteo/videos/347252819481609/

 

https://www.facebook.com/OpcinaRakovicaNEWS/videos/427423161324785/