Rrjetet sociale edhe njëherë shfaqin ndikimin e tyre që kanë në botë në përhapjen e shpejtë të informacionit.

Një vajzë nga Kosova kishte kërkuar për 20 vite një familje e cila e kishte strehuar atë dhe familjen e saj gjatë luftës në Rozhajë.

Pasi kërkoi ndihmë nga njerëzit në Twitter, ajo ka njoftuar se tashmë e ka gjetur familjen Ramoviq, që po e kërkonte.
“Me ndihmën e të gjithë juve, pasi lajmi u shpërnda në gazeta e rrjete sociale në Mal të Zi, më në fund e kemi gjetur familjen të cilën e kërkonim. Nuk di se si të ju falënderoj për ndihmën që kemi pasur. Faleminderit shumë” shkruan në profilin e saj në Twitter.

Artikulli paraprakZaev: Me siguri do të humbim vota që Jugohromi nuk punon, por shëndeti është mbi të gjitha
Artikulli tjetërRreth 200 nxënës jashtë bankave shkollore për shkak të vaksinave, prindërit të revoltuar