Me vendim të Qeverisë, nga java e ardhshme edhe zyrtarisht do të lëshohet në përdorim një nga dy pikat pagesore në autostradën Demir Kapi- Smokvicë.

Çmimi do të jetë 100 denarë. Në pikën e dytë pagesore në këtë autostradë që duhet të fillojë me pagesë vitin e ardhshëm, çmimi do të jetë 80 denarë.

Për udhëtim nga Tabanoci deri në pikën kufitare Bogorodicë duhet të paguhen 340 denarë vetëm për pika pagesore. Në ndërkohë, për gjysmë euro është ulur çmimi i dy pikave pagesore në Rramanli dhe Stobi përkatësisht prej 1.5 në 1 euro.