Mikail Akal është vetëm 7 vjeç, por pikturat e tij kanë bërë për vete të apasionuarit e artit. Ai jeton në Këln të Gjermanisë dhe stili i tij është krahasuar nga shtypi gjerman dhe ndërkombëtar si ai i Pikasos apo Pollock.

Mikail ka realizuar 7 ekspozita, 90 vepra të shitura dhe mijëra euro të fituara, pjesa më e madhe e tyre janë destinuar për bamirësi.

Një talent i zbuluar shumë shpejt, që në moshën 4 vjeçare, njësoj siç ka ndodhur me shumë artistë të tjerë me famë botërore .