Një pjesë e shfrytëzuesve nga rrugët “Esperanto” dhe “Mramorec” nesër prej ora 9 deri ora 14 do të mbetet pa energji elektrike.

Në periudhën prej orës 11:30 deri ora 14:00 pa rrymë do të jetë një pjesë e shfrytëzuesve nga Kondova dhe fshati Lubin.

Pa rrymë prej ora 9 deri në ora 15 do të jenë shfrytëzuesit e rrugëve “4”, “6” dhe “7” në komunën Studeniçan, ndërsa prej orës 8:30 deri ora 11:00 shfrytëzuesit e Karakollit Çashka, Sileksit gjeologjik, fshatrat Graçan, Kondovë, uikend lagjet Velepole dhe Kuçkovë dhe komunat Gjorçe Petrov dhe Saraj.

Siç informojnë nga Qendra rajonale për menaxhim me kriza e Qytetit të Shkupit, shkak për ndërprerjen e furnizimit me energji elektrike është realizimi i intervenimeve të planifikuara teknike në rrjetin distributiv nga ana e ekipeve të “EVN Maqedoni”.