Policia gjeti një grua të fshehur në një lavatriçe pasi oficerët njoftuan se 39-vjeçari ishte në kërkim për vjedhje.

Oficerët e Stoke, Britani e Madhe, kryen një kontroll në një lagje të Burslemit këtë mëngjes, ndërsa ata rritën përpjekjet për të gjetur të dyshuaren, transmeton lajmi.net.

Nuk dihet se sa kohë ka shpenzuar forcat kërkimore për të gjetur gruan, por të premten ata lëshuan dy fotografi të grave që kërkoheshin për vjedhje.

Gruaja e kërkuar ishte fshehur në lavatriçe, në një përpjekje për të shmangur kapjen.

Policia sot konfirmoi që gruaja nuk u dëmtua pavarësisht se vendi i fshehjes ishte i ngushtë.

Ajo u arrestua nën dyshimin për vjedhje në vendngjarje dhe tani është dërguar në Objektin e Kujdestarisë së Zonës Veriore në Etruria për marrje në pyetje.