Bastisja ka ndodhur gjatë natës dhe orëve të para të mëngjesit.

Janë bastisur kompanitë që importonin duhanin e dëmshëm dhe të paligjshëm të tipit “Virgjinia” që hynte në Maqedoninë e Veriut. Alsat së shpejti do ju sjell pamje ekskluzive nga operacioni i policisë financiare nga operacioni anti-duhan.