Dje në rreth orë 6:00 ka shpërthyer zjarr në deponinë Rusino në Gostivar, njoftojnë nga MPB.

“Më 10.08.2019. në orën 6:00, në SPB Tetovë është paraqitur se në deponinë në fshatin Rusino ka shpërthyer zjarr.

Zjarri është shuar nga Brigada e Zjarrfikësve Gostivar”, thuhet në deklaratën e MPB-së.

Ndërsa nga Drejtoria për Mbrojtje dhe Shpëtim (DMSH) se që dje në orët e vona të mbrëmjes në mënyrë aktive janë përfshirë në aksionin për shuarjen e zjarrit i cili e kaploi deponinë në Rusino në Gostivar dhe se drejtori Adnan Xhaferovski bashkë me të punësuarit e Drejtorisë Rajonale në Gostivar në mëngjes ishte në terren, në të cilin për shkak të realizimit të punëve ndërtimore nuk mund të kenë qasje.