Policia me duhanin e konfiskuar është larguar nga fshati i Lubotenit.

Aksioni i policisë filloi nga ora 5.30 të mëngjesit, me urdhër të policisë financiare. Është kërkuar duhan dhe makinat për përpunimin e duhanit.

Sipas policisë financiare janë hetuar dyshimet për kontrabandë me mallra të akcizës, dhe për mashtrime doganore.

Banorëve u është thënë se duhani do të kontrollohet dhe nëse nuk vërtetohen supozimet e tyre atëherë i njëjti do të kthehet.