Policia nxjerr zvarre studentet nga godina e Juridikut

Studentët e Fakultetit të Drejtësisë janë ngujuar brenda fakultetit të tyre por diçka e pazakontë ka nodhur.

Aty janë shfaqur roje sigurie dhe policia dhe disa persona të tjerë që duan të nxjerrin studentët me forcë jashtë fakultetit.

Studentët ndërkohë vazhdojnë dhe bëjnë rezistencën e tyre.

Kujtojmë që territori i universitetit është autonom dhe nuk lejohet të ndërhyjë policia.