Gjatë 24 orëve të fundit (16/17.01.2021 ) në gjithë territorin e vendit janë regjistruar 306 shkelje për mosmbajtje të maskës për mbrojtje nga Cvoid-19.

Nga Ministria për Punë të Brendshme në vazhdimësi apelojnë deri tek të gjithë qytetarët që të respektojnë masat dhe protokollet e miratuara nga Qeveria e që kanë për qëllim mbrojtjen nga pandemia Covid-19.