Një pjesë e akademikëve vlerësojnë se Marrëveshja e Prespës midis Shkupit dhe Athinës dhe Greqisë është marrëveshja më e mirë që ka mundur të arrihet ndonjëherë. Sipas akademikut Vllado Popovski mundësia për një pakt më të mirë me Greqinë është vetëm iluzion.

“Absolutisht mendoj se nuk mundet të arrihej marrëveshje më e mirë, sepse e njoh mirë historinë kombëtare greke.

Sipas mendimit tim fjalët se mund të ishte arritur marrëveshje më e mirë janë iluzion dhe në këtë rast nuk ndihmojnë dhe nuk kanë asnjë rol pozitiv në këtë proces”, deklaroi akademiku Vllado Popovski.

Поповски: Подобар договор не можеше да добиеме – Владата е многу храбра

Поповски: Подобар договор не можеше да добиеме – Владата е многу храбра

Publiée par Press24.mk sur Lundi 10 septembre 2018