Me siguri një nga porositë më të mira që u dërguan sot, është ajo e karikaturistit Xhon Antono.

Përmes një karikature në të cilën tre nxënës me bluza me flamuj të Maqedonisë, Greqisë dhe Shqipërisë bashkërisht, në tri gjuhë i porositën fashistit i cili mban flamur në të cilin shkruan “Hate”: “Fashistët jashtë shkollave”.