Një pako në të cilën gjendeshin një revole e modelit ‘VZOR’ 7.65mm, 6 plumba, medikamente të ndryshme (trodon, tramadol, bensedin dhe disa ampula), si dhe një letër e shkruar në alfabetin cirilik, ka arritur para disa ditësh në adresë të Radomir Repanoviq, nga fshati Osojan i komunës së Istogut.

Pakon e kishte dërguar një postier nga veriu i Mitrovicës.

Në dokumentin të cilin e posedon Agjencia e Lajmeve KosovaPress, mësohet se letra është shkruar nga e ashtuquajtura ‘Ushtria popullore e Kosovës dhe Metohisë’, e cila ka për qëllim, siç thuhet, çlirimin e Kosovës dhe popullit serb.

Më tutje, në letër thuhet se Repanoviq është caktuar nga kjo ushtri të ndërmarrë aksione kundër popullatës serbe në Kosovë, në mënyrë që të sakrifikojë serbët e këtushëm karshi ndërkombëtarëve, si dhe më pas të thuhet se vrasjen e kanë bërë shqiptarët.

Sipas dokumentit, Repanoviq si shpërblim për punën e kryer do të marrë shumë të konsiderueshme të parave, ndërsa letra mban nënshkrimin e zëvendëskomandantit të kësaj ushtrie, Momir Radenekoviq.

KosovaPress-i ka dërguar disa pyetje rreth kësaj ngjarje në adresë të Policisë së Kosovës, por edhe pas pesë ditësh pritje, nuk ka marrë asnjë përgjigje.

Artikulli paraprakBomba vret 10 persona në Filipine
Artikulli tjetërKëtë truk çdokush që pickohet nga bletët duhet ta dijë