Barklej fitoi një penallti për Kosovën në minutën e 63-të dhe Kejn merr përsipër ta realizojë.

Por një pritje fantastike e portierit Muriçi të Kosovës vazhdon t’i japë shpresa ekipit të Dardanëve.