Presidenti i Republikës së Maqedonisë së Veriut, Stevo Pendarovski, sot e vazhdon vizitën zyrtare në Republikën Federale të Gjermanisë.

Pendarovski dje u takua me ministrin gjerman të Punëve të Jashtme, Hajko Maas, me të cilin këmbyen mendime për marrëdhëniet e përgjithshme bilaterale mes dy shteteve. Me atë rast, siç informuan nga Kabineti i presidentit, është konstatuar se dy vendet kanë ndërtuar marrëdhënie të miqësisë, të përmbushur me besim dhe respekt të ndërsjelltë.