Prezantohen telefonat e gjeneratës së re. Me 5 kamera dhe mbajnë 1 javë bateri

Panairi vjetor në Barcelonë i telefonisë së lëvizshme ka zbuluar edhe zhvillimet më të fundit të teknologjisë, e cila do të përmirësojë ndjeshëm cilësinë për përdoruesit.

E në këtë panair shfaqen të gjitha, nga telefonat “e zgjuar” që palosen dhe kamerat ultra të sofistikuara tek telefonat që prioritet kanë jetëgjatësinë e baterisë.