Prezantuesja e njohur kosovare, Arbnora Ademaj ka arritur të fitoj një cmim të rëndësishëm në shtetin e Turqisë.

Ademaj është shpallur ‘Ambasadore e Kulturës Shqiptare në Turqi’.

Ajo është shprehur e nderuar që e ka fituar këtë çmim.
“Jam shumë e nderuar tê mar çmimin Ambasadore e Kulturës Shqiptare në Turqi, ky qmim më motivon të punojë edhe të angazhohem gjithmonë në të mirë të kultures dhe artit tonë. “, ka shkruar ajo.

Jam shumë e nderuar tê mar çmimin Ambasadore e Kulturës Shqiptare në Turqi, ky çmim më motivon të punojë edhe të angazhohem gjithmonë në të mirë të kultures dhe artit tonë. 😍

Publiée par Arbnora Ademaj sur Lundi 23 décembre 2019