Sot fillojnë punimet e Konferencës për Shkencë, Teknologji, Biznes dhe Inovacion.

Në të do të jenë rreth 1200 pjesëmarrës nga 24 vende të botës ku do të prezantojnë mbi 400 punime nga 15 fusha të ndryshme studimi.

E gjithë konferenca është organizuar nga Kolegji UBT.