Fillojnë përgatitjet për pritjen e kancelares gjermane Angela Merkel në hapësirat përpara Qeverise së Maqedonisë.

Kancelarja gjermane Angela Merkel sot qëndron për vizitë në Maqedoni në shënimin e 27-vjetorit nga referendumi ku u vendos për pavarësinë e vendit.

Qëndrimi i saj në vend është pjesë e mbështetjes, që bashkësia ndërkombëtare e jep për referendumin e ardhshëm, të caktuar për më 30 shtator, kur qytetarët duhet të deklarohen për Marrëveshjen e Prespës dhe integrimin në NATO dhe BE