Parregullsitë nëpër rrugët e Kosovës nuk kanë të ndalur.
Në shumë lagje nëpër Komuna të Kosovës mund të hasemi nëpër shtylla elektrike të cilat nuk janë të vendosur në vendin e duhur por madje disa prej tyre në mes të rrugës, shkruan Indeskonline.

Indeksonline ju sjellë disa fotografi të Komunës së Prizrenit, ku mund ti shohim se si këto shtylla elektrike janë të vendosura në vende jo të duhura.

Madje, njëra nga këto shtylla ndodhët nën kazermën e FSK-së,
E kjo gjë shkakton pengesë të madhe të qytetarët si dhe të ngasësit e automjeteve.

Janë organet kompetente që duhet të ndërmarrin diçka lidhur më ketë çështje mirëpo deri më tani pa asnjë rezultat edhe pse ankesat nga ana e qytetarëve janë të shumta.

Artikulli paraprakPresidenti i FFM-së anëtar i ri i Komisionit për Asosiacione Kombëtare të UEFA-së
Artikulli tjetërTërmet në Maqedoninë e Veriut