Është publikuar një projekt i ri në estradë.

Pro Band dhe Ganja kanë publikuar këngën e re me titull “Merak”, të cilës ia bashkëngjitën edhe videoklipin.

Për tekstin e kësaj kënge është përkujdesur Fatmir Muja, ndërsa muzikën e bëri Fatmir Muja.

Më poshtë mund ta dëgjoni “Merak”, kënga më e re nga Pro Band dhe Ganimete Abazi.