Çiftet janë të përmbytur nga këshillat se çfarë duhet të bëjnë dhe të mos bëjnë për të konceptuar, por ndoshta ndryshimi më i lehtë është ai në dietë.

Sipas një rishikimi të publikuar në Revistën Amerikane të Obstetrikës dhe Gjinekologjisë nga Universiteti i Harvardit, mund të ekzistojë një lidhje midis asaj që gratë hanë dhe shanseve të tyre për të ngelur shtatzënë, transmeton lajmi.net.

Dhe ka edhe ushqime të caktuara që njerëzit mund të hanë për të rritur cilësinë e tyre të pjellorisë.

Dr. Jose Chavarro, një nga autorët kryesorë të studimit, tha Daily Mail Online se ka pasur një shpërthim në literaturë mbi dietën dhe pjellorinë gjatë 10 viteve të fundit.

Hulumtimi është shpesh kontrovers, me shumë njerëz që nuk besojnë se dieta ka ndonjë lidhje me shanset e konceptimit.

Daily Mail ka shqyrtuar hulumtimin dhe ka gjetur pesë ushqime që duhet ngrënë për të rritur pjellorinë.

Salmoni
Spinaq
Drithëra
Çokollata e zezë.