Është konfiskuar një skaf në pronësi të akuzuarit të dytë në rastin “Reket”, kanë konfirmuar nga Prokuroria publike.

Skafi i konfiskuar është me urdhër të Prokurorisë themelore publike për ndjekje të krimit të organizuar, në lidhje me hetimin që është hapur gjatë javës së kaluar kundër Bojan Jovanovski – Boki 13 dhe Zoran Milevski – Kiçeec, të dyshuarit akuzohen për zhvatje ndaj biznesmenëve të njohur në vend.