Në organizim të Komisionit ekonomik për Evropë dhe Kombet e Bashkuara(UNECE), ndërsa në bashkëpunim me Ministrinë e Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor sot do të promovohet Kontrolli i tretë i gjendjeve me ambientin jetësor (PSZHS).

Qëllimi i promovimit është që të informohet të gjitha palët e prekura për nevojat e identifikuara për masa përkatëse, të cilat duhet të zbatohen në fushën e mjedisit jetësor, por edhe të vendoset komunikim më i mirë dhe afirmim i mjedisit jetësor tek të gjithë faktorët.

Në promovim do të mbajë fjalim ministri i Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor, Naser Nuredini.

Artikulli paraprakZaev: Mickoski po ndërron tani karshi shqiptarëve (VIDEO)
Artikulli tjetërPanel diskutim për përmirësimin e dëmshpërblimit për viktimat e trafikimit me njerëz dhe dhunës gjinore