Promovim i nismës “Gjyqësi e hapur” e cila është pjesë e programit “Përmirësimi i transparencës, sigurisë juridike dhe efikasitetit në gjyqësorin e Maqedonisë së Veriut” do të mbahet sot në Shkup.

Në ngjarje do të promovohet edhe analiza “Gjyqësi e hapur në Maqedoninë e Veriut”.

Siç paralajmëruan nga Qendra për hulumtime dhe analiza ligjore, fjalime përshëndetëse do të kenë ministrja e Drejtësisë Renata Deskoska, ambasadorja e Britanisë së Madhe Rejçel Gallouei, ushtruesi i detyrës kryetar i Gjykatës Supreme Faik Arsllani dhe kryetari i Këshillit Gjyqësor Kiro Zdravev.