Në Spitalin e përgjithshëm – Kumanovë sot do të promovohet Qendra e sapondërtuar urgjente, e cila së shpejti do të lëshohet në përdorim.

Në promovimin e Qendrës urgjente është paraparë të marrin pjesë ministri i Shëndetësisë Venko Filipçe, drejtoresha e Spitalit të përgjithshëm – Kumanovë, Snezhana Zaharieva dhe kryetari i komunës së Kumanovës, Maksim Dimitrievski.