Ish-deputeti i PDK-së, Adem Grabovci bashkë me 11 të akuzuarit e tjerë të aferës së përgjimeve ‘Pronto’, sot pritet të dalin para gjykatës.

Ataakuzohen se kanë keqpërdorur pozitat zyrtare duke u dhënë përparësi në mënyrë të kundërligjshme personave që kishin konkuruar për funksione të rëndësisë shtetërore.

Gjatë nëntor ishte  mbajtur shqyrtimi fillestar me ç’rast Adem Grabovci, Besim Beqaj dhe të tjerët janë deklaruar të pafajshëm para Gjykatës Themelore në Prishtinë.