Propozim-ligji për parandalimin e korrupsionit në shqyrtim publik.

“Me ndryshimet parashikohet formati i Komisionit për parandalimin e korrupsionit, kontrolli i financimit të partive politike si dhe raportet vjetore të të ardhurave për noteret dhe përmbaruesit”, bëjnë të ditur nga Ministria e Drejtësisë.