Zjarri dhe gazi lotsjellës mbuluan kryeqytetin francez nga mëngjesi i hershëm deri në mbrëmjen e vonë.

Protesta edhe ka eskaluar ku janë djegur shumë vetura e shumë persona janë lënduar.

Nga protestat janë lënduar 92 persona ndërsa më shumë se 200 janë arrestuar.

Por, përplasjet dhe protesta po vazhdojnë të përhapen edhe në Toulouese, Marsejë.
Policia ka vendosur kontrolle në rrugë dhe ka përdorur gaz lotsjellës dhe uji kundër demonstruesve.