Para pak çastesh para Kuvendit filloi një protestë dhe për këtë shkak komunikacioni është mbyllur në dy drejtimet të rrugëve 11 tetori dhe Dimitrie Çupovski si dhe rrugët Dame Gruev dhe Vasill Gllavinov

Bëhet apel deri te pjesmarrësit në komunikacion që ti shmangin këto rrugë përderi sa po vijon protesta. Ende nuk bëhet e ditur se për çfarë po protestojnë protestuesit.