Komuna e Çairit dhe KM “Liria” organizojnë sot pritje madhështore të kampionit еvropian në mundje Besir Alili në оra 18:00 në Sheshin Skenderbeu

Të nderuar qytetarë,

Komuna e Çairit dhe Klubi i Mundjes “Liria” realizuan sot mbledhje koordinative për organizimin e pritjes madhështore të kampionit evropian në mundje për kadetë Besir Alili.

Ju ftojmë sot në ora 18:00 në Sheshin Skenderbeu që të mirëpresim me dinjitet dhe eufori festive atë që na e zbardhi fytyrën dhe me medaljen e artë në kampionatin evropian në Itali, të gjithëve na bëri të ndjehemi krenar.