Nëse jeni tërheqëse, në jetë ju mund ta gjeni veten të rrethuar nga djemtë që duan të jenë me ju me çdo kusht, por mos e konsideroni një marrëdhënie serioze.

Sipas një botimi në Gazetën Britanike të Psikologjisë, gratë më tërheqëse kanë tendencë të jenë të fundit që gjejnë partner për gjithë jetën.

Por si u arrit në këtë përfundim?
Studimi përbëhej nga një sondazh i qytetarëve britanikë të të dyja gjinive, ku shumica e tyre shpjeguan se gratë e vetmuara dhe të bukura janë objekte të dëshirave për burrat që kërkojnë vetëm një aventurë, një pushtim ose vetëm marrëdhënie.

Sipas po këtij studimi, meshkujt preferojnë të zgjedhin një grua me një fizik më pak tërheqës, sepse e lidhin atë me “normalitetin”, shkruan bota.al. Kjo është arsyeja pse disa gra të bukura nuk janë të martuara dhe nuk kanë një familje.